Elvis Presley újra él - Náray Tamás 2006. tavaszi első szalonbemutatója

Az igazán nagyok megengedhetik maguknak az öniróniát - ezt Náray Tamás pontosan tudja.


Náray Tamás Spring Punch 2006 tavaszNáray Tamás Spring Punch 2006 Tavasz szalonbemutató (március 23., 24.)

Az igazán nagyok megengedhetik maguknak az öniróniát - ezt Náray Tamás pontosan tudja. Minta ahogy azt is, hogy egy ruhakollekció nem attól válik fontossá, ha komolykodva beszélünk róla. a divatkövetéshez könnyű lékek kell, no meg arany, mert ahogy Náray Tamástól megtudtuk: ’Idén nyáron a fehér az arannyal úgy fog kelleni, mint egy falat kenyér.’Tavasz szag van. És péntek este. Az exlúzív meghívó ellenére rengetegen vagyunk a Náray Szalonban. És nem csak szemre, mert az egyik asszisztenstől megtudom, hogy másfélszer annyian jeleztek vissza a kiküldőtt meghívókra, mint ahány vendégre számítottak, ezért a rezervált két szék helyett csak egy jut szerkesztőségünknek, sajnálkozik az asszisztnesnő. Sebaj. Egy Náray divatbemutatóval induló péntek este hangulatát nehéz elrontani.

A szalonban hosszú sztenderdeken függenek a szebbnél-szebb Náray ruhák. Öröm a szemnek. A pezsgő jó, a pincér magas és jóképű. Mégiscsak kitűnő este elébe nézünk.

A hosszú kifutó két oldala lassan megtelik nézőkkel: a hazai közélet ismert szereplői, köztük Szulák Andrea és Gallusz Niki, no meg a hazai pénzvilág ismeretlen arcai. Egyetlen félkész Náray ruhába tűzött gombostű sem veszne el a teremben: már a fal mentén is sorakoznak az érdeklődők, de a fotósok mellett, az ajtóban is ácsorognak szép számmal.

Náray TamásA paraván mögül pedig végre a tükörháttér elé lép a természetesen feketébe öltözött Náray Tamás, hogy szokás szerint megnyissa divatbemutatóját:’

A tavasz első szalobemutatója Spring Punch címet kapta, mert nagyon szines és vidám. Az első megjelenésben lehet majd látni a neonszínek kombinációt. Ezek a ruhák nagyon élénkek és tele vannak energiával.Ebben a szezonban nagyon divatos lesz a puder, a barcak is. Ezeket a testszínű kelmékből készült ruhákat meztelen irányzatnak is hívják, mert olyan hatást keltenek, mintha nem lenne rajtunk semmi. Aztán a nagysikerre való tekintettel - ugye ezt szokták mondani, ha egy előadás megbukott - folytatjuk a farmer vonalat, méghozzá fehér jeans-t arannyal kombinálva. Nagyon fontos, hogy idén nyárra mindenki szerezzen be magának valami aranyat. Nem muszáj 24 karátosból, lehet az 12 kartátos is, vagy futtatot, csak valami arany legyen, mert idén nyáron a fehér az arannyal úgy fog kelleni, mint egy falat kenyér. De a tavasz nem múlhat el a klasszikus tavaszi szinek nélkül, ezért jönnek a pasztelek, tehát a pisztáciazöld, a barack, az orgonalila és a vaníliasárga. És végül egy villanás erejéig bepillantunk a nyári Náray Tamás Spring Punch 2006 tavasztrendekbe is, amikben selymeket és muszlinokat használtam. Ezek a kollekció egy csodálatos szín- és mintaorgia, amit azért találtam ki, mert ez garantáltan másolásmentes, és mindez jeans-szel kombinálva jelenik meg, mert az jótékony hatású az estélyik túleleganciájával szemben. Jó szórakozást kívánok a divatbemutatóhoz!’

A szórakozás pedig nem marad el: a könnyed léptű modellek boldog mosollyal röptetik göndörödő hajkoronájukat (frizurák: Karika Zsolt), miközben hanyag eleganáciával lóbálják neonzöld retiküljüket. Aztán kisvártatva megérkezik a király is, aki örök, csak most női bőrbe bújt: Elvis Presley talpig fehérben és aranyban, álló gallérral - az összhatás pompás és fejedelmi.

Az idei nyári előzetes pedig légiesen könnyed, rafinált és végtelenül nőies. Pink-lila lepkék lefegyverzően kecses szárnysuhogása.

A női lét szépségei ruhákban elbeszélve.

Fotók Náray Tamás Spring Punch 2006 tavasz szalonbemutatójáról

További cikkek a témában:

Pazar, fennkölt, fejedelmi

További fotók a témában:

Náray Tamás Haute Couture 2004 nagybemutató (2004-01-16)


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2006-03-25


ALMAF