Mustang - ami belefér!

Nincs elég hely a táskádban? Unod már a régi tatyód? A Mustang most széles táskaválasztékkal vár, a 2006-os nyári trendekhez igazítva kínálatát.


Mustang <a href='/taska.html' title='táska'>táska</a> 2006Mustang táskák 2006. nyarára

Nincs elég hely a táskádban? Unod már a régi tatyód? A Mustang most széles táskaválasztékkal vár, a 2006-os nyári trendekhez igazítva kínálatát. Kicsi, nagy, sportos, csajos, kézi- vagy vállra akasztható. A dizájn pedig? Élénk színek, feltűnő minták, többzsebes változatok.

A Mustang minden alkalamora kínál táskát: suli, nyaralás, edzés, színház vagy randi - nem tudsz kifogni a márka tervezőin. Kínálnak merészebb verziókat is, például sárga vagy élénkrózsaszín táskákat, de akadnak visszafogottabb darabok is.

Ha szereted a nagy, tágas táskákat, amibe aztán minden belefér – a kardigántól kezdve a sminkkészleten át az ásványvizes üvegig -, nem fogsz csalódni. De ha csak a sarki közértbe vagy a barátnőddel találkozni ugrasz le, akkor is óriási szín, anyag és fazon kínálatból választhatod ki retikülöd.



És ha híve vagy az egységnek, akkor a táskavásárlás helyszínén a hozzá illő topot, pólót, övet vagy cipőt is megvásárolhatod.

Fotók a Mustang táskák 2006-os nyári kollekciójáról

További cikkek a témában:

Mustang férfiaknak

Mustang ruhákban táncolnak a RapSzínHáz táncosai

Tetováltass!

Tavaszi kikelet Mustang szoknyában

Dunakeszin lesz a legnagyobb

Trendi farmercuccok országúti vándoroknak

További fotók a témában:

Mustang 2006 Tavasz-Nyár férfi kollekció

Fotók a RapSzínHázról Mustang-ban

Mustang 2006 Tavasz kollekció motívumai közelről

Mustang - új kollekció - 2006 Tavasz


Írta: Ilze , Dátum: 2006-06-08






ALMAF