Tavaszi kikelet Mustang szoknyában

A várva-várt tavasz beköszöntével megérkezett a szoknyaszezon is. A Mustang előre tudta ezt, és a trendi szoknyákra éhes nőneműeknek széles választékot készített az ’Adj jelet!’ j


Mustang 2006 TavaszMustang 2006 Tavasz szoknyakollekció

A várva-várt tavasz beköszöntével megérkezett a szoknyaszezon is. A Mustang előre tudta ezt, és a trendi szoknyákra éhes nőneműeknek széles választékot készített az ’Adj jelet!’ jegyében.A szoknyafazonok széles választéka vár a Mustang üzletekben, de az anyagok és színek kavalkádja is elnyűgöző. Kapható a szexi mini, a kényelmes közepes és a romantikus hosszú is, de beszerezhetsz dögös farmert, kellemes tapintású pamutot és elegáns muszlint is. Ami pedig a színeket illeti: nádzöld, terepmintás, kőszínű, fehér és piros szoknyák várnak rád a vállfákon lógva.

A Mustang 2006 Tavasz kollekciójának filozófiája, hogy a lényeg a részletekben rejlik. Ezért a trendi szoknyákaz is flitterek, hímzések díszitik.

A szoknyához nem árthat egy trendi top vagy blúz, amit természetesen szintén megtalálsz a Mustang üzletek polcaian. A kollekciókhoz illő kiegészítők pedig, úgyismint táska, öv, lábbeli ugyancsak egy karnyújtásnyira vannak.

 
További cikkek a témában:

Dunakeszin lesz a legnagyobb

Trendi farmercuccok országúti vándoroknak

További fotók a témában:

Mustang - új kollekció - 2006 Tavasz


Írta: Ilze , Dátum: 2006-05-03


ALMAF