Trendi farmercuccok országúti vándoroknak

Öltözz csavargónak, hogy te legyél a legtrendibb! Az ’olyan, mintha 100 éve le sem vettem volna a farmerem’ stílus újra hódít.


Mustang 2006 tavasz

Mustang kollekció 2006 Tavasz

Öltözz csavargónak, hogy te legyél a legtrendibb! Az ’olyan, mintha 100 éve le sem vettem volna a farmerem’ stílus újra hódít.

A Mustang ’Route 66’ (66-os út) névű 2006 tavaszi kollekciójának tervezőit az országút menti csavargás szabad és vad életérzése ihlette. Igyezktek olyan kollekciót létrehozni, amely ravaszul titkolja hogy avdi új, inkább elnyűtt, kopott hatást kelt. Az áhított látványt a lyukas szövésekkel, az erős koptatásokkal és a piszkos mosásokkal érték el.

A fazonok nagy választékban kínálják magukat, ebben nincs egységesítés a Mustang részéről. A csavargó lányok szoknyában is róhatják a kilómétereket, ha úgy tartják praktikusnak. A testhez tapadó miniben például könnyebb a stoppolás, a lezser, bő pedig szellősebb. Ja, és idén kötelező a folklór mintákkal díszített, áttetsző top.A kollekció jellemző színvilága a fehér, a nyers, a korál, a púder rózsaszín, a barna és a fekete. Díszítőelemei pedig az érdekes mintájú díszöltések, a finoman kimunkált hímzések, az indián nyomatok, a strasszok és a kristályok.

A Mustang emelett kiegészítőket - öveket, táskákat, de még órát is kínál az országút vándorainak.

Fotók a Musáng 2006 Tavasz kollekcióról


Írta: Laura , Dátum: 2006-02-21


ALMAF