A Levi's Érzed kampánya - Tapinthatóan jól áll neki

A HazaiDivat.hu cikksorozatban mutatja be a Levi’s® Feel (Érezd!) kampányának főszereplőit. Vak és gyengénlátó modelleket és a fotóst.


Kennysha MirandaA Levi’s Feel (rezd) kampny egyik vak modellje a Puerto Rico-i Kennysha Miranda

A HazaiDivat.hu a Levi’s Feel (rezd!) kampnynak főszereplőiről kszt cikksorozatot. A csupn plaktokon s magazinokban lthat reklmfotkon vak s gyengnlt modellek viselik a legjabb, klnleges szvstechnikval kszlt farmereket. A fnykpeket Glen Luchford jegyzi, akit cikksorozatunkban szeptemberben mr bemutattunk, s akinek objektvje előtt a Puerto Rico-i Kennysha Miranda is modellt llt a 2005 ősz/tli Levi's kampnyfotkhoz.Kennysha Miranda édesanyjával és három testvérével nemrég költözött hazájából, Puerto Rico-ból New Jersey-be. Itt jár középiskolába is, ahol angolul tanul, és kedvenc tárgya a kémia. Kennysha álma, hogy egy nap másokat taníthat majd.

A fiatal lány Makula Degenerációval született, amely betegség fokozatosan sorvasztja el a központi látóideget. Az iskolában ezért Braille írást is tanul, valamint azt, hogyan tudja a számítógépet egy speciális audio eszköz segítségével hallás útján kapott utasítások alapján használni.

Ahogy bármelyik tinédzser, tanulás után Kenisha is szívesen találkozik barátaival. Szereti a spanyol reggae-t és a rap-et, egyik kedvenc előadója Beyonce. Ő is azokat a ruhákat szereti, amelyekben magabiztosnak érezheti magát. Kedvenc ruhadarabja a szűk farmer.

Kennysha úgy vásárol farmert, hogy először végigsimítja az anyagot és a szabást, mert a farmer tapintáséból képes megállapítanmi, jól áll-e majd rajta a fazon. Utána viszont szereti kikérni édesanyja vagy barátai véleményét is.

Kennysha ujjongott, amikor megtudta, hogy rá esett a Levi’s® választása. Nála talán csak édesanyja, Nydia örült jobban: ’Először meglepődtem, utána viszont nagyon boldog voltam, hogy a lányom ekkora lehetőséget kapott és részt vehet ebben a szép kezdeményezésben. A betegsége ellenére Kennysha nagyon bátor lány. A kampány felejthetetlen élmény marad számára.’ - nyilatkozta Kennysha édesanyja.

Kennysha a Levi’s® 557-es Standard fit modelljét mutatja be.

További cikkek a témában:

Fotózd le a tapinthatót!

Ha nem látod, akkor tapintsd!

Érezd!


Írta: Ilze , Dátum: 2005-10-12


ALMAF