J-Lo cipőbemutató lesz a Mammutban (október 19.)

Csütörtökön minden cipőmániásnak a budapesti Mammut I. Bevásárlóközpontban a helye.


J-LoA magyar Topmodell valóságshow szereplői Jennifer Lopez tűsarkúira szavaznak

Csütörtökön minden cipőmániásnak a budapesti Mammut I. Bevásárlóközpontban a helye. Az I. emeleti J-Lo üzlet (balra, a sarokban) a jeles napon háromszor ismétli meg a Jennifer Lopez lábbelik 2006/07 Ősz/Téli kollekciójának bemutatóját, 16, 18 és 20 órás kezdettel. A nyilvános bemutatót pezsgős állófogadás követi, az üzlet vezetői mindenkit szeretettel várnak. A 1970-es születésű Lopez kisasszony, a 36 éves latin-amerikai popdíva, színésznő, nemcsak méretes hátsójával teremtett divatot, a nevével fémjelzett ruhák és kiegészítők éppúgy követőikre találtak a trendkövető amerikai vásárlók körében.



J-LoHa hasonlóan naprakészek kívánunk lenni, a szexi darabokért most már nemcsak az Interneten fizethetünk kisebb dollárkötegekkel, a nőiességet hirdető, Jennifer extravaganciáját hangsúlyozó széles választékból idehaza is bátran válogathatunk.

A 2006/07 Ősz/Téli kollekció kerek és hegyes orrú topánjai, csizmái a Lopeztől már megszokott, minimum 10 centiméteres tűsarokkal büszkélkedhetnek. A kényelem hiányáért a kiváló minőség, a fantázia, az egyedi kivitelezés, a merész megjelenés kárpótolhatnak. És akinek ennyi promóció még mindig nem volna elég, elárulom, a népszerű Topmodell sorozat (VIASAT3) modelljelöltjei szintén a J-Lo márkára esküsznek.

  További cikkek a témában:

Cirkusz a divatbemutatón


Írta: MZ , Dátum: 2006-10-18






ALMAF