GAS 2006 Nyár divatbemutató lesz a siófoki Beach House Nagyszínpadán (július 15.)

Ha esetleg nem tudnád még, mi a trend idén nyáron, ne keseredj, már holnap napnyugta előtt megtudhatod.


Aipli Ági és Sarnyai Eszter, a <a href='/gas.html' title='GAS'>GAS</a> bemutató rendezői Cindy CrowforddalGáz lesz a bícsen

Ha esetleg nem tudnád még, mi a trend idén nyáron, ne keseredj, már holnap napnyugta előtt megtudhatod. Más dolgod nincs is, mint lejutni a Balatonra, és a siófoki Beach House vendégszeretetét élvezve jó helyet fogni a Nagyszínpad előtti homokon. Az emelvény ugyanis 2006. július 15-én 20.00-tól kifutóvá változik, és a GAS 2006 Nyári kollekció vonul majd rajta, profi modelleken. Ha tisztában vagy a trendekkel, élménynek akkor is élmény lesz, és ráadásul nyílvános, ami ritka a hazai divatbemutatók közt. A GAS ruhákon túl a cég kiegészítőit - táskák, övek és cipők - is szemügyre veheted, de némely modell lábán a márka sportosságával harmonizáló Converse csukát látsz majd. Egy nyári divatbemutató elképzelhetetlen napszemüvegek nélkül: La Perla, Police és Givenchy márkájúak csücsülnek majd a modellek orrán, a GAS jóvoltából. A divatbemutató médiatámogatója a HazaiDivat.hu.



A fellépő modellek sminkjét - a Náray Tamás divatbemutatóin is gyakran dolgozó - Gubán Bíborka készíti majd, a hajak pedig Csonka László munkái lesznek.

A GAS kollekció divatbemutatóit immáron ötödik éve két hazai topmodell Aipli Ági és Sarnyai Eszter topmodellek szervezik és rendezik.

Idézet Sarnyai Eszter, topmodellel készült portréinterjúnkból:

HD: Hol láthatunk Téged legközelebb?
SE: 2006. július 15-én a Beach House-on lesz a GAS 2006-os nyári divatbemutatója, amelyet Aipli Ági barátnőmmel és modell kolléganőmmel együtt szervezünk. Aztán 2006. augusztus 19-én ugyanitt lesz látható 2006-os Ősz/Téli GAS kollekció, szintén a mi szervezésünkben. Négy-öt éve dolgozunk együtt a divatcéggel, de kizárólag rendező-szervezőként, mert emellett a kifutóra lépés már nem fér bele.

(Sarnyai Eszter, topmodell portréinterjúját itt olvashatod.)(Aipli Ági, topmodell portréinterjúját itt olvashatod.)

Áginak különösen szívügye, hogy a csinos, jó adottságokkal rendelkező magyar lányok ne csak azért mondhassák el magukról, hogy modellek, mert végigsétáltak már kifutón, hanem azért is, mert értenek ehhez a szakmához, tudják, hogyan kell úgy vonulni, úgy ránézni a közönségre, hogy annak hatása legyen. Ennek érdekében egy divatiskolát is szeretnének alapítani, ahol - tizenéves tapasztalattal a tarsolyukban - mindezt meg is tanítanák a kezdő fiataloknak.

A modellsuli egyelőre csak álom, de a GAS bemutató nagyon is valóság. A színvonalra kényes modell-páros pedig szigorú szemmel válogat a jelenlegi modellkínálatból, így biztos lehetsz abban, hogy színvonalas produkció vár rád a Balaton parton. Kifutóra lép többek között Kátai-Pál Edina, Túróczy Réka, Illés Erika és Zima Ádám is.

És mert ritka alkalom a nagyközönségnek szóló divatbemutató, miért is hagynád ki a lehetőséget? A HazaiDivat.hu ott lesz...


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2006-07-14






ALMAF