Az Év...

A III. Fashion Awards Hungary díjait idén is az Uránia Nemzeti Filmszínház nagytermében adják át a divatszakma legjobbjainak, május 10-én 20.30-tól.


Fashion Awards HungaryA divatszakma már szavaz a Fashion Awards Hungary 2006 leendő díjazottjaira

A III. Fashion Awards Hungary díjait idén is az Uránia Nemzeti Filmszínház nagytermében adják át a divatszakma legjobbjainak, május 10-én 20.30-tól. A díjátadóra szakmabeliek javasolják a jelölteket, hét kategóriában. Újdonság, hogy idén az egyes kategóriák képviselői saját kategóriájukon belül is szavazhatnak kollegájukra.

A Fashion Awards Hungary a divatszakma díja. A szervezők által összeállított szavazólapon a hazai divatszakma mintegy 250 képviselője - divattervezők és sminkesek, fodrászok és stylist-ok, modellek és fotósok, valamit divatújságírók - szavaz az általa legjobbnak tartott divatszakemberre a következő kategóriák mindegyikében:Az Év Modellje
Az Év Fiatal (fiatal pályakezdő) Divattervezője
Az Év Divatsminkese
Az Év Divatfodrásza
Az Év Stylist-ja
Az Év Divatfotósa
Az Év Divattervezője

A szavazatok április 15-ig érkeznek be a szervezőkhöz, és a Fashion Awards Hungary 2006 Gála napjáig a kategórianyertesek neve titok marad.

Az idén az eddigi szabályoktól eltérően az egyes kategóriák képviselői saját kategóriájukon belül is szavazhatnak (pl. divattervező javasolhatja kollégáját ’Az Év Divattervezője’ díjra), de saját magára természetesen senki sem szavazhat. Hogy ezt hogyan biztosítják a Fashion Awards Hungary szervezők? Egyszerű: a szavazás nem névtelen.

A május 10-én 20.30 kezdődő Gála Fővédnöke Baricz Katalin fotóművész, a Magyar Fotógráfia Nagydíj 2005 nyertese.

A gálaműsort a VIVA TV két VJ-je Patrícia és Kristóf vezetik majd.

További cikkek a témában:

Helyreigazítás -Fashion Awards Hungary 2005

Divatdíjak estéje

Idén is szerda lesz a divat napja

További fotók a témában:

Fashion Awards Hungary 2005 Gála


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2006-04-03


ALMAF