Fashion Awards Hungary 2006 Gála lesz május 10-én az Uránia Moziban

Idén harmadik alkalommal ünnepli magát a divatszakma. A III. Fashion Awards Hungary díjkiosztó gáláján hét kategóriában vehetnek át díjakat a divatszakma prominensei és feltörekvő tehe


Fashion Awards Hungary 2006Május 10-én este díjazzák a hazai divat szakembereit

Idén harmadik alkalommal ünnepli magát a divatszakma. A III. Fashion Awards Hungary díjkiosztó gáláján hét kategóriában vehetnek át díjakat a divatszakma prominensei és feltörekvő tehetségei. Az április 15-ig beérkezett mintegy 250 szavazat a divatszakma véleményét hivatott képviselni.

Az Uránia Nemzeti Filmszínház nagytermében május 10-én 20.30-tól mindeki megkapja a magáét. A műsort Patrícia és Kristóf VIVA TV-s VJ-k vezetik majd. A Gála Fővédnöke Baricz Katalin fotóművész, a Magyar Fotográfia Nagydíj 2005 nyertese.

Az idei díjazottak neve természetesen még titok, de a 2005-ös Fashion Awards Hungary díj jelöltjeinek és nyerteseinek listája publikus, és ráadásul igen alkalmas a díjátadó előtti találgatásokra. Lássuk:Az Év Modellje kategória jelöltjei: Varga Ágota, Ebergényi Réka, Epres Panni
Az Év Modellje 2005-ben: Varga Ágota

Az Év Fiatal Divattervezője kategória jelöltjei: Aquanauta, Szilágyi Dóri, USE
Az Év Fiatal Divattervezője 2005-ben: USE (Füzes Eszter, Godena-Juhász Attila és Tóth András)

Az Év Sminkese kategória jelöltjei: Titkos Bernadett, Tombor Sarolta, Somogyvári Dóra
Az Év Sminkese 2005-ben: Tombor Sarolta

Az Év Fodrásza kategória jelöltjei: Nagy Viktor, Tüzes Tamás (Snoopy), Szabó Ádám
Az Év Fodrásza 2005-ben: Szabó Ádám

Az Év Stylist-ja kategória jelöltjei: Andó Ildikó, Pintér Judit, Méhész Balázs, Tóth Ali & Virág Anikó
Az Év Stylist-ja 2005-ben: Tóth Ali & Virág Anikó

Az Év Divatfotósa kategória jelöltjei: Dobos Tamás, Papp Éva & Schneider Zoltán, Perlaki Márton
Az Év Divatfotósa 2005-ben: Perlaki Márton

Az Év Divattervezője kategória jelöltjei: Konsánszky Dóra, Zoób Katti, Király Tamás
Az Év Divattervezője 2005-ben: Zoób Katti

A díjátadó előtt néhány nappal időszerű találgatni arról, hogy kik a legnépszerűbbek a szakma szerint az idén. A haramadik gála pedig már statisztika készítésére is alkalmas. Ott van rögtön Ebergényi Réka modell, aki 2004-ben nyert, tavaly jelölt volt. Mi lesz vele idén?

A USE formáció, akik idén a világhírű Fashion Week párizsi kifutóján mutatkoztak be már kétszer is hazavihették a legjobb fiatal divattervezőnek járó Fashion Awards Hungary szobrocskát. Vajon sikerül triplázniuk?

Titkos Bernadett sminkes az első Fashion Awards Hungary-n elvitte a pálmát, 2005-ben jelölt volt, de hogy idén mi lesz...Tüzes Tamás (Snoopy) pontról-pontra lemásolta Titkos Bernadettet.

A 2004-es Év Stylist-ja, Lakatos Márk - a Megasztár stílusembere - viszont ’csak’ díjátadó volt tavaly, a jelöltek listájára nem került fel, ahogyan Pitrolffy Zoltán 2004-es Év Fotósa sem.

Az Év Divattervezője pedig akkor is Zoób Katti lett tavaly, ha a másik jelölt, Király Tamás egyik hangos rajongója protestált. Az első nyertes, Anda Emília pedig tavaly már nem volt jelölt.

Lesz idén nagy meglepetés? Május 10-én, az Urániában kiderül.

További cikkek a témában:

Az Év...

Helyreigazítás -Fashion Awards Hungary 2005

Divatdíjak estéje

Idén is szerda lesz a divat napja

További fotók a témában:

Fashion Awards Hungary 2005 Gála


Írta: Laura , Dátum: 2006-05-01


ALMAF