Tavaszi divatbemutató mindenkinek a Mammutban

Március 23. és április 15. között rendezi meg a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ tavaszköszöntő programsorozatát.


Tavaszi divatbemutató sorozat a Mammutban (március 23-tól április 15-ig)

Március 23. és április 15. között rendezi meg a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ tavaszköszöntő programsorozatát. A divat- és szépségnapokkal kezdődő rendezvény középpontjában a 2006. tavaszi-nyári öltözködési, frizura- és sminktrend áll: március 23-tól 26-ig divatbemutatókon, show-műsorokon és zenei programokon vehetnek részt az érdeklődők.A rendezvényen a látogatók megtekinthetik az üzletházban található boltok új női, férfi és gyermekruha kollekcióját. A divatbemutatók különlegességét biztosítja az egyedi színhely: a modellek a tavaszi- és nyári öltözékeket a Mammut II. földszintjének mozgólépcsőjén, illetve a szökőkút lefedésével kialakított színpadon mutatják be naponta kétszer.

A vállalkozó kedvűeknek teljes stílusváltásban is részük lehet: profi sminkesek és fodrászok segítségével új frizurával, sminkkel és ruhával távozhatnak a bevásárlóközpontból. A műsorokat zenés, táncos átkötő programok színesítik, péntek este pedig salsa bemutatóra kerül sor.


Írta: , Dátum: 2006-03-25


ALMAF