Jövő hétfőn kezdődik a Budapest Fashion Week 2006 ŐszTél (november 27-28-29.)

Harmadszorra kerül megrendezésre a Budapest Fashion Week,


15 divatbemutató 3 nap alatt a nagyközönségnek

Budapest Fashion WeekHarmadszorra kerül megrendezésre a Budapest Fashion Week, melynek célja, hogy a világ más nagyvárosaihoz - Londonhoz, Párizshoz, New Yorkhoz, Tokióhoz - hasonlóan minden év tavaszán és őszén a divatra irányítsa a figyelmet. A helyszín ezúttal az impozáns Ybl Palota Kristályterme, ahol 3 nap alatt 15 meghívott tervező tart divatbemutatót. A 2006. november 27-én kezdődő eseményen a divatbemutatók mellett hajshow-k, divatperformanszok, unplugged koncertek és fotókiállítás is szórakoztatja majd a nagyérdeműt. A rendezvény kitalálója és szervezője Mayer Balázs alias Kenguru, divattervező, a kollekcióikat felvonultatók pedig elsősorban a fiatal, feltörekvő tehetségek közül kerülnek ki. Etekintetben tehát a rendezvény elszakad a világszerte márkanévvé vált Fashion Weektől, és a magyarországi jogtulajdont magáénak tudó Légrádi Petra által 2006. tavaszán először megszervezett Fashion Week Hungary-tól is, melyeken a fiatal tehetségeken túl az igazán nagy nevek (itthon pl. Náray Tamás, A Nő Négyszer) is kifutóra lépnek kollekcióikkal. A Budapest Fashion Week tehát egyelőre csak a nevében hasonlít a világeseményre.



November 27, 28, 29-én az esemény házigazdája, Kenguru mellett bemutatót tart majd az Eclectick, Borvirág formáció, az Izagabi, Magdolna Veronika, Martinka, az Oehler&Noam, Orosz Réka, az Öltöző, a Pepperhot, Piszák Anikó, a Ticci, Varga és az Xthismo. Minden nap öt divattervező, divatmárka mutatkozik be, a divatbemutatók 19.00 és 22.00 között lesznek.

Jegyek a bemutatók előtt a helyszínen (Ybl Palota - Budapest, V. Károlyi Mihály u. 12.) válthatók korlátozott számban 2.000,- Ft-ért.


Írta: Laura , Dátum: 2006-11-24






ALMAF