Ma este exkluzív Bál Szalon divatbemutató lesz (november 22.)

A Soroksári út 122-126-os szám alatti Stúdió 4 Hangár 2006. november 22-én, 19.00-kor nyitja meg kapuit


BÁL Szalon 2006/07 ősz/télElegancia mesterfokon

A Soroksári út 122-126-os szám alatti Stúdió 4 Hangár 2006. november 22-én, 19.00-kor nyitja meg kapuit a Bál Szalon nagyszabású, exkluzív divatbemutatójának illusztris közönség előtt. A meghívott politikusok, színészek és a média képviselői a szalon elsődleges profilját jelentő koktél- és báliruha költeményekben gyönyörködhetnek majd. De számíthatnak hófehér mennyasszonyi csodákra is, hisz a Bál Szalon – árulta el Földvári Gyöngyi, menedzser – épp egy esztendeje foglalkozik esküvői ruhák tervezésével, forgalmazásával.



Egyébként pedig – mondta - különös hangsúlyt fektetnek a vonzóerő és az egyéniség kihangsúlyozására, fontosnak tartják, hogy ruháik viselője sztárként tündökölhessen egy-egy estélyen. Aki netán tán bálba készül, vagy csak karácsonyra, szilveszterre szeretne valami egyedülállóan szépet, javaslom keresse fel az ötödik kerületben fekvő, Dorottya utcai szalont. Bámészkodásnak sem utolsó élmény! Nem haza beszélek!

A kis üzlet tulajdonosai a varázsos kreációk mellett nélkülözhetetlen, exkluzív kiegészítők széles választékával várják a leendő vásárlókat, különleges stólák, estélyi kis táskák is fellelhetők a kínálatban, de dönthetünk az elegáns kalapok, kristály és gyöngy nyakékek mellett is. Ahogy a dívás külsőt előnyben részesítőknek is biztos elkerekedik szeme, szája a hosszú, báli kesztyűk láttán. Persze az elegáns uraknak sem kell üres kézzel távozniuk, a Bál Szalon tulajdonosai előszeretettel gondolnak rájuk is. Számukra klasszikus frakkot, szmokingot tartanak harmonizáló kiegészítőkkel. És ahogy az már egy jól menő kereskedés esetében lenni szokott, a házasulandó pároknak sem kell messzebb menniük. Akad minden, amire csak szükségük lehet.

Bár a divatbemutató ezúttal zártkörű lesz, annak sem kell csüggednie, aki kíváncsi a részletekre. Hamarosan tudósítunk az eseményről!


Írta: MZ , Dátum: 2006-11-22






ALMAF