Artista divatbemutató volt Bécsben (szeptember 22.)

Micsoda cirkusz! A fiatal divattervezők tehetségesek.


ARTISTA 2006 Micsoda cirkusz!

A fiatal divattervezők tehetségesek. Ez abból látszik, hogy bár idehaza nem tőlük hangos a média - kivéve, ha szak, akár a HazaiDivat.hu -, külföldön sikeresen vetik meg lábukat. Gondoljunk a USE unused-ra, amelyik a 2006 Tavasz/Nyári Párizsi Fashion Week-en kapott bemutatkozási lehetőséget, vagy nanushkára, akinek kollekciói Helsinki-ben, Madridban és Tokióban is kaphatók. Az Artista is jól tudja, hogy kreatív energiáira tőlünk nyugatabbra vevőbb a nép, ezért 2006. szeptember 22-én a bécsi Museumsquartier-ban tartotta 2006 Őszi divatbemutatóját. ’A bemutató sikeréről annyit, hogy megpróbáltunk egy gombostűt leejteni a nézőtéren, amely sose ért földet.’ - mesélték a tervezők.



ARTISTA 2006Érdekes kontraszt, hogy ugyanez az Artista Stúdió 2006. nyarán a következő szlogennel hírdette szezonvégi kiárusítását: ’2db = 5.000 Ft’. Namármost, kérdem én, ha az osztrák fővárosban ilyen mértékben vevők a magyar fiatalok termékeire, akkor idehaza miért kell jóval az értékük alatt túladni rajtuk? Pedig igényes, fiatalos, egyedi cuccokról van szó, és nem éppen csillagászati áron. De úgy látszik, hiába, idehaza még mindig a külföldi konfekció a menő.

Bécsben viszont a hírek szerint nem, ott ugyanis a szepetemer 22-i divatbemutató után az est fénypontja a ’Late Night Shopping’ volt, melynek keretén belül az Artista bécsi boltjában - merthogy ilyen is van nekik - a divat szerelmesei kellemes zene és finom falatok mellett, hajnalig válogattak az új kollekció darabjaiból.
 
Az Artista kollekció Budapesten, a Puskin utca 19. szám alatti üzletben vásárolható meg.

Forrás: Artista
Írta: Laura , Dátum: 2006-10-03






ALMAF