Bombasztikus divatbemutató sorozat a pink jegyében

Ez az Árkádbeli divatbemutató sorozat évről-évre jobb lesz. Már a 2004-es kezdet is ígéretes volt, de az idei tavasz felül tudta múlni az eddigi színvonalat.


Signora - <a href='/arkad.html' title='Árkád'>Árkád</a> Tavaszi Divatnapok 2006Elmúltak a Tavaszi Divatnapok az Árkádban (március 16-tól 26-ig)

Ez az Árkádbeli divatbemutató sorozat évről-évre jobb lesz. Már a 2004-es kezdet is ígéretes volt, de az idei tavasz felül tudta múlni az eddigi színvonalat. A modellek gyakorlottak és valódiak (nem kellett kínosan elfordulni zsírpárnácskák láttán), a táncosok lehengerlők, a koreográfia alkalomhoz illő, a fény - és hangtechnika hibátlan volt. Alig várom az őszit.Sikeres csapathoz mindenki szívesen csatlakozik, így talán az is az Árkád Divatnapok magas színvonalát dícséri, hogy idén 70 percesre duzzadt a műsor a megjelenni kívánó divatmárkák miatt.

A több, mint egy tucat márkát felváltva mutatták be modellek és táncosok, a ruhák pedig mindkét csoporton egyformán kívánatosan mutattak.

A Budmil az idei tavasz-nyár trendszínei közül az élénk napsárgát és a vadító pinket választotta magának, melyet előszeretettel kombinál fehérrel. Sportmárka lévén ruhái lazák és kényelmesek, tervezésükkor a fő szempont a funkcionalitás volt.

C&A - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006A C&A elegáns és minden igényt kielégítő. Termékei közt az alsó ruházattól a fesőruházaton át a kiegészítőkig minden megtalálható, kombinálható. A trendi pinket ők sem hagyták ki, de behozták a fekete-fehér csíkosat.

A GAS a fiúkon szívesen lát rózsaszínt és narancssárgát, a lányokon pedig kertészfarmernadrágot. De a babás rucik és a visszafogottan elegáns darabok sem állnak messze tőle.

A ’80 Jákói Sport a pinket feketével kombinálja, és több kíván lenni egyszerű sportruhánál: az ő kollekcióinak stílusa van, méghozzá merész és szexi.

A Kenvelo sem lehet meg pink nélkül, de kedveli a türkizt is. Sportos és fifikás a kapucnis felsőtől a halásznadrágig.

A Marks & Spencer rafinált szabású, felül szűk, alul hirtelen bővülő szoknyákat kínál folklór hatású mintákkal, természetesen pinkben is.

A Mustang farmerjaihoz hosszú derekú blúzokat és pólókat párosít mindkét nem számára.

Nikita, a kémnő szemtelenül csíkos és szereti a tűzpirosat. De ha kell, tud elegáns is lenni a meztelen irányzatnak megfelelő világos földszínekben hosszú, bő szoknyában, vagy törökös bugyogóban.

Pepe Jeans - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006A Pepe Jeans idén a romantikusat adja. Lágyan leomló, sávos szinezésű szoknyákban jár, világos virágos blúzai pedig fedetlenül hagyják a vállat. A fiúkat földszinekbe öltözteti.

Micsoda Persona! Kihívóan rövid, vagy pörgősen bő szoknyákban billeg, de a halásznadrágot sem hanyagolja. Egy fehér és egy fekete közt néha szürkében jár.

Signora nagyvilágian elegáns, ezért a sötét tónusú ruhák mellett a meztelen irányzatnak nevezett drappot preferálja. Nem átall kisvirágos, fodros aljú, combközépig érő szoknyákban tipegni, de méltóságát ezzel együtt is őrzi.

Springfield sötét tónusú öltönykabátban és farmerben látja szivesen a fiúkat, akik ha jól viselik magukat, kaphatnak fekete alapon fehér pöttyös sálat a nyakukba.

Ez a Zero nem semmi. Kedvence a türkizkék és a farmer lazában, a földszinek pedig elegánsban. Erőssége a rövid női blézer.

Az Etam fehérneműi idén kevesebbet mutatnak, és inkább kislányosra veszik a figurát. Szabad például kistehenes pizsamában tündökölnöd, ráadásul babarózsaszín és égszínkék színekben.

És ehhez képest már csak ráadás, hogy színvonalas divatbemutató egyben Madonna koncert is volt, mivel az egyik táncoslány (megszólalásig hasonlít a popdívára) két tour erjéig hasonmásként működött. Az pedig külön dícséretes, hogy a szervezők Madonna két új slágere - az ABBA feldolgozás Hung Up és a Sorry - mellett jobbnál-jobb zenéket választottak.

A show-műsornak is beillő divatbemutatót legalább nyolcszáz néző követte végig, körbefolyva a kifutót, és csüngve az első és a második emeleti gang korlátjairól. És tekintve, hogy a divatmárkák kétszer négy napon át vonultak a bevásárló központban, az Árkád dícséretesen hatékony munkát végzett az öltözködéskultúra-nevelés területén.

Fotók a Budmil divatbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006

Fotók a C&A divatbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006

Fotók a GAS divatbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006

Fotók a ’80 Jákói Sport divatbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006

Fotók a Kenvelo divatbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006

Fotók a Marks & Spencer divatbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006

Fotók a Mustang divatbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006

Fotók a Nikita divatbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006

Fotók a Pepe Jeans divatbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006

Fotók a Persona divatbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006

Fotók a Signora divatbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006

Fotók a Springfield divatbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006

Fotók a Zero divatbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006

Fotók az Etam fehérneműbemutatóról - Árkád Tavaszi Divatnapok 2006


Írta: , Dátum: 2006-03-27


ALMAF