Andalúz ékszerek büszke csillogása

Spanyolos szenvedély, európai elegancia. 2004 után második alkalommal mutatkozik be Budapesten az anadalúz ékszergyártás.


Andalúz ékszerek 2006Andalúz ékszerek bemutatója a Mercure Buda Hotelben (március 23-24.)

Spanyolos szenvedély, európai elegancia. 2004 után második alkalommal mutatkozik be Budapesten az anadalúz ékszergyártás. Idén hét ékszergyártó cég képviselője hozta el büszkeségeit a magyarországi szakmának és a nagyközönségnek.Az érdeklődők a bemutató két napja alatt a hét andalúz ékszergyártó vállalat - a Dianbyor, az Aragón Carmona, az Indufor, a Majofer Exportación, a Ragui, a Pie De Rey és a Seneca - szebbnél-szebb ezüst és 9-től 19 karátosig terjedő sárga és fehéraranyből készült nyakláncaiban, karkötőiben, fülbevalóiban gyönyörködhetnek. De nyakkendőtűk, medálok és egyéb tetékszerek is megvásárolhatók a kiállításon. Az ékszerek közt akad drágakövekkel, sőt briliánsokkal díszített darab is, némelyek pedig a neves Swarovski cég kristályaival büszkélkedhetnek.

A gyönyörködtetés mellett az esemény fő célja, hogy a sevilla-i központú Andalúz Kereskedelemfejlesztési Iroda (Extenda), amely immáron 17 képviseleti irodával - köztük egy budapestivel - rendelkezik világszerete megerősítse magyarországi kötődéseit.

Az andalúz ékszeripar gyökerei egyébként a Középkorig nyúlnak vissza, ezért a mai spanyol ékszergyártás központja egy anadalúz város: Córdoba, ahol napjainkban közel ezer ötvösműhely működik. Az ékszerbemutatón résztvevő hét cég is ebből a városból érkezett Budapestre.

Fotók az Andalúz ékszerek bemutatójáról - 2006-03-23, 24


Írta: , Dátum: 2006-03-23


ALMAF