ABSOLUT felhívás fiatal divattervezők részére

Az ABSOLUT Vodka izgalmas megmérettetésre hívja azon fiatalokat, akik érdeklődnek a divat iránt, nyitottak az egyediség és újdonságokra, valamint nem áll messze tőlük az Absolut Vodka st


Absolut VaniliaAz ABSOLUT Vodka divattervező versenyt hirdet 2006 május 4-ére

Az ABSOLUT Vodka izgalmas megmérettetésre hívja azon fiatalokat, akik érdeklődnek a divat iránt, nyitottak az egyediség és újdonságokra, valamint nem áll messze tőlük az Absolut Vodka stílus és életérzés. Hazánkban a fiatalok körében közkedvelt márka, az Absolut Vodka új ízesítéssel bővíti a termékpalettáját. Az új íz az Absolut Vanília lesz.

Az Absolut márkának mindig is fontos volt a fiatal célközönség és a divat, ezért gondoltunk arra, hogy fiatal feltörekvő divattervezők körében versenyt hirdetünk, hogy a márka stílusának megfelelően tervezzenek és készítsenek egy Absolut ruhát. A termék jellemzőit betartva kell a ruhát elkészíteni, azaz fejezze ki a jeges-fagyos érzést, az uralkodó szín pedig a fehér legyen.

A tervezendő és elkészítendő ruha neve: Absolut Frost.

Az elkészült mintadarab a termék bevezetését kísérő nagyszabású rendezvényen kerül majd bemutatásra.Nevezés a divattervező versenyre
A résztvevők próbára tehetik művészi képességeiket, ki-ki bemutathatja, hogyan valósítaná meg a termék hangulatát és érzésvilágát.
A tervezés és elkészítés költsége a résztvevőt terheli.
Nevezni e-mail-en lehet a megadott időpontig. A jelentkezés ingyenes!

A nevezéssel egy időben kérjük, küldj a már meglévő kollekciódról pár fotót, hogy megnézhessük a referenciáidat.

Feladat
A feladat megtervezni és mintadarabot készíteni az Absolut Frost ruhából.

A legfontosabb szempontok
Fiatalos, trendi, jellegzetes fehér színvilág, jeges érzet keltése.

A VISSZAJELZÉS HATÁRIDEJE: 2006. április 10.
AZ ELKÉSZÍTÉS HATÁRIDEJE: 2006. május 03.
A RENDEZVÉNY IDŐPONTJA: 2006. május 04. (csütörtök) 19 óra

Elismerés
Amit nyújtunk: megjelenés egy magas színvonalú rendezvényen, ahol a VIP résztvevők között a divatszakma jeles képviselői zsűriként is részt vesznek. Valamennyi pályázó győztesnek tekintheti magát, hisz az ünnepélyes díjátadásra óriási sajtóeseményt szervezünk egy közismert szórakozóhelyen. Az elkészült alkotásokat ismert emberekből álló szakmai zsűri értékeli. A zsűritagok véleményezik a bemutatott ruhákat, így igazán szakértő emberektől kaphatsz visszajelzéseket az elkészült darabok tekintetében. A szakmai zsűri véleményén kívül Absolut oklevélben részesülsz, így jövőben referenciádat is színesíti majd az Absolut-éjszakán való részvétel és a zsűritagoktól kapott elismerés.

Ezen kívül mind a rendezvény, mind pedig a mesterműved nagy erejű publicitást kap, hiszen a helyszínen a sajtó képviselői is jelen lesznek. A rendezvény és sajtómegjelenés költségét a szervezők állják.

Az est folyamán az Absolut Frost ruhák kisorsolásra kerülnek a meghívott vendégek között, így sosem lehet tudni, hogy a jövőben ki fogja viselni az általad elkészített ruhát.

További információ
A rendezvény menetével kapcsolatban további tájékoztatást kaphatsz a szervezőktől e-mail-en vagy telefonon:

Vince Beáta
Tel: 489-5236
E-mail: bea.vince[a]sylva.hu

A nevezés határideje: 2006. április 10.

Sok sikert kívánunk!

Forrás: ABSOLUT vodka


Írta: Laura , Dátum: 2006-04-02


ALMAF