AZ MTV híradósai Szirén ingben jelennek meg a képernyőn

A Szirén Ruházati Kft. európai mércével mérve is kiváló minőségű férfiingeket gyárt, és ezt itthon is egyre többen elismerik.


Szirén ingIdőjárásjelentés csíkosban

A Szirén Ruházati Kft. európai mércével mérve is kiváló minőségű férfiingeket gyárt, és ezt itthon is egyre többen elismerik. A vállalkozás vezető nemzetközi márkák kiszolgálása mellett igényesen kidolgozott, sajátmárkás kollekciót is értékesít. A közelmúltban a Magyar Televízió férfi műsorvezetőit öltöztető cég rendelt meg egy jelentős kollekciót a Szirén sajátmárkás kínálatából a népszerű képernyősök számára.



Hradhoz Windsor gallr

'A legnagyobb tradcival rendelkező hazai frfiinggyrtknt bszkk vagyunk arra, hogy termkeinkkel hozzjrulhatunk a npszerű műsorvezetők kifogstalan elegancijhoz.' - mondat el Samu Tams, a cg gyvezetője. 'A kvetkező kollekcink legszebb Sansone s Pierre Clarence modelljeit ksztettk el egyedi megrendels alapjn a 19 kpernyősnek.

A hradsok klasszikus vonal, windsor gallros, tbbnyire francia kzelős ingeihez divatos rnyalat, egysznű, anyagokat hasznltunk. A knnyedebb hangvtelű műsorok vezetői lnkebb sznű, tbb esetben cskos vagy kocks inget viselnek.

A tvnzők mr 2007. jliustl a mi modelljeinket lthatjk akr a Hradban, az Estben, a Telesportban vagy A szls szabadsgban is.'

A megjelens a 2007 ősz/tli kollekcink premierjt is jelenti, ezek a termkek szeptemberben kerltek a boltokba.'

A Szirn mesje

A Szirn Szvetkezetet 57 vvel ezelőtt, 1950. november 30-n, 21 szabmester alaptotta.

Jvőkpk - az elbeszls szerint - a mestersgbeli tudsra alapoz minősgi munka becsletre tmaszkodott, valamint arra a meggyőződsre, hogy a dolgos szarvasiak krben nagy keletje lesz a szpen szabott-varrott, strapabr s csinos ruhadaraboknak. Ksőbb tereblyesedett a vllalkozs, egyre tbben s tbben csatlakoztak hozz: fazekasok, kosrfonk, gobelinszvők. A pldartkű kezdemnyezst elvitathatatlan szakmai rtkei segtettk abban, hogy fejlődse tretlen maradhasson.

A rendszervlts ta a Szirn profilja a frfiingek gyrtsra fkuszl, de a vllalat portflijban jelen vannak a női blzok csakgy, mint a NATO kvetelmnyeket kielgtő, szinte elnyűhetetlen ruhzati cikkek.

2006. november 30-n, a szletsnapon, a cg Szirn Kft.-v alakult.

A szarvasi varrodban jelenleg 123 munkatrs dolgozik, a cg tbbsgi tulajdonosa egy ukrn varrodnak is, ott tovbbi 30 főnek biztostanak munkahelyet.

Unikum

A Szirn Kft. a legnagyobb hazai frfiing gyrt, a magyar ruhzati ipar stabil s sikeres szereplője. A mai napig manufaktraknt műkdik, kivlan kpzett szabszokat s varrnőket foglalkoztat, korszerű gpparkot műkdtet.

Mr a ‘70-es vekben ignyes amerikai s nyugat-eurpai megrendelőkkel dolgozott, meghonostotta a megbzk ltal megkvetelt munkakultrt, a magas minősg irnti elktelezettsget.

Az alacsony minősgű tvol-keleti dmpingruval nem bocstkozik rversenybe. Kivl termkeket llt elő, s magas minősgű ksrő szolgltatsokat nyjt vevői szmra. Sajt mrkkat pt a felső-kzp kategris frfiingek piacn.

Az sszes frfiinget manufakturlis mdszerrel ksztik. A vsrlk szerint a Szirn ltal gyrtott ingek legfőbb erőssge a tkletes kidolgozottsg, a precz szabs s varrs. A varrnők centimterenknt 7-8 ltst tesznek. A gombok klnleges felvarrsa biztostja, hogy azok nem szakadnak le. Minden egyes gomblyukat 128 ltssel varrnak ki, ettől azok szpek s tartsak. Mretre szabott, egyedi ingeket is ksztenek.

Vilghrű Szirn megrendelők

Az egyedi stlusrl, mersz vonalvezetsről ismert belga Dries Van Noten divathz szmtalan nemzetkzi hrű művszt ltztet, Mick Jagger is kzjk tartozik.

A Szirn Kft. 2006. prilisban belga partnere megbzsbl a vilghrű Rolling Stones frontember szmra 3 db, mretre ksztett inget varrt, melyeket a művsz legutbbi koncertturnjn viselt.

A Dries Van Noten annyira elgedett a Szirn varrnőinek szakrtelmvel, hogy vek ta minden j szezon egyedi darabokbl ll mintakollekcijt Szarvason ksztteti.

Portfli

Knlt mrkk: Sansone by Antonio Cascavilla (svjci licence, inspirci: a zrichi zletemberek clszerű s kifinomult ltzkdse), Pierre Clarence (francia licence, Rousseau divathz), Royal city, Royal s Royal Sport (sajt), Riverside (sajt).

Brmunka: frfiingek, női felsőruhzat, munkaruhzat. Megbzk tbbek kztt: Gucci, Dries Van Noten, Yves Saint Laurent, Hugo Boss, Ren Lezard, Filippa K, Faconable.

A Szirn mrki vi kettő, egy tavasz/nyri s egy ősz/tli kollekcival jelennek meg a piacon. A tervezsi folyamat kt szezonnal mindig előrbb tart, mint a kiskereskedelmi rtkests.

Vezetői hitvalls

Samu Tams, korbbi elnk, 2006. december 1-jtől gyvezető szerint: 'Az elmlt tbb, mint fl vszzad megmutatta, hogy vllalatunk legrtkesebb vagyona a minősgi munka s az emberi-zleti kapcsolatok irnti elktelezettsg kpessge. Amikor időről-időre tgondoljuk a kzeljvőben jrni kvnt utunkat, ezek azok az rtkek, amelyek vezrfonalat adnak dntseinkhez.

A Szirn – a hazai gyrtk krben elfoglalt – piacvezető szerepvel egytt jr, hogy időnknt a tisztessges piaci versenytől idegen tmadsokat knytelen elhrtani. A vllalat vezetse elktelezett az etikus zleti magatarts, partnerei eredmnyes zletmenete s sajt dolgozi biztosabb jvője irnt.'

Forrs: Szirn


Írta: Laura , Dátum: 2007-10-01






ALMAF