Náray Tamás 2007 TavaszNyár divatbemutató Debrecenben (február 24.)

Náray Tamás Debrecennek ajándékozta 2007 TavaszNyári kollekciójának premierjét. Hogy miért épp a cívisváros lett a kivételezett?


Náray Tamás 2007 tavasz/nyár DebrecenbenPremier a szülővárosban

Náray Tamás Debrecennek ajándékozta 2007 Tavasz/Nyári kollekciójának premierjét. Hogy miért épp a cívisváros lett a kivételezett? Hát csak mert a tervező szülővárosát tisztelhetjük benne. A HazaiDivat.hu pedig exkluzív cikkében tudósíthat az eseményről, melynek apropója, hogy a Himnusz költőjének egykori háza helyén épült Kölcsey Központ idén ünnepli egyéves fennállását. A négynapos születésnapi ünnepségsorozat részeként vonultatta fel Náray Tamás a nagyasszonyok leendő, tavasz/nyári ruhatárát.



Menyasszonyok mindenekelőtt

Epres Panni, Nray Tams vezető modellje s mzsja Debrecenben mr nem lpett kifutra. A 2007. januri haute couture divatbemutatn (janur 11.) kecses integetssel ksznt el kznsgtől, az Amigos Para Siempre dallamaira (Andrew Lloyd Webber a '92-es barcelonai olimpira szerezte), merthogy j szerepre, az anyasgra kszl.

De a tbbi bjos Nray modell megrkezett Hajd-Bihar megye szkhelyre. A hatsos, kkben sz sznpadkpből elsőknt Sarnyai Eszter lpett ki, hogy a kifutn vgigvonulva elkprztassa kznsgt Nray legjabb barokkos remekvel. Az ő nyomban Ktai Pl Edina lpdelt talpig ftyolban, fedetlen vllakkal, knykig rő kesztyűvel.

A tradcionlisat a kacrra felcserlni vgyknak a divattervező rojtsorokkal dsztett, mderes, fldig rő ruht knl, kzpen combkzpig felhastva.

Forrnadrg, miniszoknya

A kvetkező kpben mr a combtőig rő sortok s a vagny miniszoknyk a főszerep. Aipli gi aranymints, barna, kantros miniruhja alatt magasnyak, kemnytett mandzsettj fehr inget viselt. Sarnyai Eszter pikns, arany miniruhja fl barna-arany, hromnegyedes ujju blzert hzott. a nyakban viselt kemnytett ingnyak pedig tkletesen ellenllhatatlann tette megjelenst.

A 2007 tavasz/nyr trendszne a tavalyi aranylz utn mi ms lehetne, mint az ezst. Nray ezstnadrgjt szles, fekete vvel s magasnyak, fehr inggel prostotta. A fekete forrnadrg fehr blzzal, fekete autskesztyűvel s szles, fekete bőrvvel pedig garantlt szvroham az uraknak.

Az rk nő

Nray Tams 2007 tavasz/nyr Debrecenben Az időtlen elegancia Nray Tams egyik fő motvuma. A kiskosztmk s nadrgkosztmk tavasz/nyri sznei most a trkizkk s -zld, a vilgosmlyva, az okkersrga s ezek mersz kombincii. A szoknya most trdig r, s harang alak, a szezon trendjnek megfelelően.

A piros-fehr-fekete nagy kalappal az elegancia netovbbja. Fő motvumok most a szles cskok s a kt vglet: a mder, vagy a zrt, magas nyak. De az rispttys is knlja magt ell rvidebb, htul hosszabb alj, libbenő ruhk s ejtett vll felsővel prostott nadrgok kpben. Egyik remekbeszabott darabjukat Ktai Pl Edina mutatta be: fekete kosztmkabt, fűzőt utnz dsztssel, fekete sort, melyhez fehrpttys tllszrak tapadnak - mindez nmi vrsrzsval megbolondtva.

A virgminta szintn slger. Tamsnl a mlyva s a rozsdabarna, a narancs s a lila ltzetek libbentek a virgoskert jegyben. s hogy teljes legyen az lmny, hozzjuk fűzld s levlzld kiegsztőket - nyekket, tskt - ajnl. A ruhk fodrosak, fazonuk vgtelenl levegős, gyakran asszimetrikus.

Nray Tams a 2007 tavasz/nyri szezonra is azt knlja, amit vrunk tőle: megfellebbezhetetlen elegancia nagyvonal kivitelben.

Kpek Nray Tams 2007 Tavasz/Nyr divatbemutatjrl - Debrecen, 2007-02-24

Kpek Nray Tams modelljeiről a debreceni bemutat utn - Debrecen, 2007-02-24


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2007-03-20






ALMAF