Sikerrel zárult a 10. Sió Miss Balaton elődöntője (július 15.)

Nagy sikerrel zárult a Sió Miss Balaton szépségverseny jubileumi elődöntője július 12-én a siófoki Hotel Azúr strandján.


„Sajtból van…?”

Sió Miss Balaton <a href='/2008.html' title='2008'>2008</a> elődöntőNagy sikerrel zárult a Sió Miss Balaton szépségverseny jubileumi elődöntője július 12-én a siófoki Hotel Azúr strandján. A nagy sikerre való tekintettel a szervezők úgy döntöttünk, meghosszabbítják a nevezési határidőt, így aztán az elődöntőn is lehetett nevezni! A verseny nemcsak a jelentkezők, az elődöntőre ellátogató nézők számában is rekordot döntött. Hogy a 26 csinos lány közül, végül kiknek a fejére kerül az arany, illetve az ezüst korona, az az augusztus 8-i döntőn derül majd ki, amely 21.00 órától veszi kezdetét a siófoki Kálmán Imre Szabadtéri Színpadon. A gyönyörű döntősök mellett a szépségverseny sztárvendége Demjén Ferenc lesz. Jelenleg a döntősök katalógusfotózása zajlik a siófoki Hotel Azúrban.



300-nál is többen!

Idén a 18 és 25 éves korosztály mellett a normál mezőny felső korhatáránál még 10 évvel idősebb hölgyek is indulhattak az ország legszebb hölgyeit összegyűjtő 26-35 évesek Plusz mezőnyében. A jubileumot rekordszámú jelentkezővel ünnepelte a Sió Miss Balaton! A versenyre idén több mint 300 hölgy adta be előzetesen a jelentkezését, akik közül július 12-én, a siófoki Hotel Azúr strandján a zsűri a normál mezőnyből 16 lányt választott, akik tovább versenghetnek a fődíjért, egy vadonatúj Skoda Fabia-ért, amely örökre a királynőé marad, míg a Plusz mezőnyből - szintén a 10. évet hangsúlyozva - kereken 10 hölgyet választottak a bírák.

A Plusz mezőny majdnem minden versenyzője dolgozik, egy versenyzőnek egy gyermeke van, egy gyesen van és fontos megemlíteni, hogy ketten közülük háromgyermekes családanyák. A szervezők jóslatait messze meghaladta a Plusz mezőny iránti érdeklődés, a helyszínen több 36 éves hölgyet kellett visszautasítani, hiszen ők sajnos kimaradtak a nevezési korhatárból.

A hagyományos mezőny döntőbe jutott versenyzői az ország legkülönbözőbb pontjáról érkeztek. A legtöbbjük még tanul, hisz az átlagéletkor 22 év. A fényképek idén is azt bizonyítják, hogy a Sió Miss Balaton Szépségversenyen ebben az évben is gyönyörű lányok jutottak be a verseny döntőjébe, akik közül bármelyikük méltón képviselheti a "magyar tengert".

Idén a szervezők a versenyt is továbbfejlesztették, már a győztesek tanulmányait is segíti a Budapesti Kommunikációs Főiskola és a Dover Nyelvi Centrum. Így a verseny még büszkébb lehet majd felfedezettjeire, mint ahogyan a 2007-es királynőre, dr. Finta Eszterre is, aki nem sokkal a verseny előtt államvizsgázott.

Eszter azóta is nagyon örül az elnyert címnek és a Skoda Fabia-nak is. Azt mondja, mióta autóval járhat, sokkal könnyebb beosztania az idejét: természetesen első a munka, de munkaidő után, vagy hétvégén szívesen tesz eleget királynői kötelezettségeinek. A nagyérdemű például a siófoki Szezonnyitó ünnepségen találkozhatott vele, ahol a "Nyár fővárosa" címet jelképező díszes kulcs átadásában segédkezett, majd pedig az V. Balaton-Átrepülő Nemzetközi Hőlégballon Rendezvényen háziasszonyi szerepkörben láthatták őt viszont. Eszter egyik legfontosabb feladatának mindezek ellenére mégis a Sió Miss Balaton zsűrijében való részvételt tartja!

Találkozz velük élőben a döntő előtt!

A döntős versenyzők az augusztus 8-i döntőt megelőzően az elődöntőnek is otthont adó siófoki Hotel Azúr-ban készülnek fel, olyan szakértők tanácsainak segítségével, mint Czanik Balázs aerobik edző, Lengyel Éva Csilla személyiségfejlesztő tréner. A döntős hölgyek mellett neves sztárfellépők is színesítik a gálaestet, így aki teheti, ne hagyja ki!

A döntős lányok első közös programjára július 19-én kerül sor. Aki a döntő előtt is szívesen találkozna a korona várományosokkal, nem kell mást tennie, mint az említett napon ellátogatnia a Sportime Aquaréna Sportnapra, ahol a lányok számos program mellett vetélkedőkben vesznek majd részt.


Írta: MZ , Dátum: 2008-06-18






ALMAF