Dévényi Kathy sminkmester Guiness-rekord felállítására készül

A Báj Box Stúdiót 2007. március 27-én, 19.00-kor nem csak a make-up szerelmeseinek érdemes felkeresnie.


Mutasd az arcod, megmondom ki sminkelte!

Dévényi Kathy sminkemesterA Báj Box Stúdiót 2007. március 27-én, 19.00-kor nem csak a make-up szerelmeseinek érdemes felkeresnie. Aki egyszerűen csak szurkolni kívánna a szakma Aranykoszorús mesterének, annak is ott a helye. Az érdeklődök 40 órán keresztül szoríthatnak Dévényi Kathy, sminkemester sikeréért, aki nem kisebb feladatra vállalkozott, mint hogy Guiness rekord kísérletet téve non-stop 80-120 make-upot készít el. A sminkmaraton fényét emeli, hogy a szépülésre vágyók olyan népszerű személyiségek, mint Détár Enikő, Gallusz Niki, Koós Réka és Szily Nóra.



Te is lehetsz rekorder!

"Bár szoros rendbe osztottuk őket, előfordulhat, hogy valaki mégsem tud eljönni az eseményre" - jegyezte meg Dévényi Kathy - "így aztán az sem kizárt, hogy a szervezők a közönség soraiból rántanak be a hiányzók helyére valakit." Vagyis még az is megeshet, a meghívott sztárok helyett netán magunk járulhatunk hozzá a Guiness rekord teljesítéséhez, aminek oroszlánrésze persze, valljuk be, még így is a bevállalós sminkmesterre hárul majd.

40 óra misszió

A kedd estétől csütörtök 13.00 óráig tartó esemény nem mindennapi teljesítményt kíván meg a több, mint 800 tanítvánnyal büszkélkedő sminkmestertől, Dévényi Kathy azonban nem csupán a rekord felállítása végett vállalkozott a make-up remekek elkészítésére. Döntő lépésre sarkallta az is, hogy kísérletével a nők figyelmét a sminkelés fontosságára irányítsa.

Bár a rekord döntögető make-upolás minden bizonnyal testileg-lelkileg megpróbálja majd a sminkmestert - Dévényi Kathy a Guiness Bizottság szigorú szabályainak értelmében csak 8 óránként tarthat 15 perces pihenőt -, a látványos tettel minden bizonnyal el is éri világszépítő célját.

Ő, aki a szakmában elsőként merte felvállalni, hogy légyen az tanács, vagy gyakorlat, bárkinek segít elsajátítani a sminkelés hétköznapi tudományát, téve mindezt közérthető, nem túl bonyolult módon, figyelembe véve az illető életkorát, foglalkozását, személyiséget - talán nem is cselekedhetne másként.

Meghívó

Akinek a sztárokkal spékelt rekordkísérlet felkeltette volna kíváncsiságát, ne habozzon, március 27-én jöjjön a Báj Boxba (Budpest, XIII., Csanády utca 16.). Néhány mesteri púderecset-vonás, egy kis szájfény az ajkakra, vagy csak a Szalon "mindenki egyért" hangulata - ki tudja két nap alatt, mi minden következhet még -, s nemcsak a sminkremekek terén, lelkiekben is gazdagabb lesz, mint bármikor korábban.


Írta: MZ , Dátum: 2007-03-25






ALMAF