Createurope divatpályázat 2008 - meghosszabbított leadási határidővel

A verseny szervezői a createurope divatpályázat magyarországi, illetve végső berlini leadási határidejét is meghosszabbították.


Még ott lehetsz a 650 között...

A verseny szervezői a createurope divatpályázat magyarországi, illetve végső berlini leadási határidejét is meghosszabbították. Így a budapesti leadási határidő június 16-ig, a berlini egészen június 30-ig tart. A budapesti Goethe Intézetbe beérkezö pályázatok két lépcsős elbírálásban részesülnek, részt vesznek egy helyi zsürizésen, ahol a 2 legjobb pályázó a Quelle Magyarország meglepetésdíjában, vagy  WAMP különdíjban részesül, illetve pályázataikat továbbítják Berlinbe, és természetesen a nemzetközi createurope megmérettetésen is szerepelnek majd munkáikkal. A versenyre idáig közel 29 országból, több mint 650 tervezőpalánta jelentkezett munkáival.



A verseny szabályai

A pályázatra való nevezéssel kapcsolatos félreértések eloszlatása végett, a szervezők más ponton is módosítottak az eredeti kiíráson. A pályázathoz szükséges, hogy a résztvevő regisztrálja magát a www.createurope.com honlapon a Competition / Online registration menüpont alatt.

Ha ezt megtette, e-mailben visszaigazolást kap, mely tartalmazza a további útmutatást, pontosan milyen formátumban kell a pályázatot benyújtania, mi mindent kell a pályázati anyagnak tartalmaznia. A mail angolul érkezik - a pályázaton való részvétel feltétele legalább az alapfokú angol nyelvtudás, ami a nemzetközi divatszakmában is elengedhetetlenül szükséges.

A visszaigazolás tartalmaz egy regisztrációs számot is, melyet a pályázaton fel kell tüntetni! A nevet azonban semmi esetre sem szabad ráírni a pályamunkákra, hisz a zsüri csak így szavatolhatja a verseny tisztaságát.

A tervezők további, esetlegesen felmerülő kérdéseikkel Sárossi Bogátához fordulhatnak, aki készséggel segít problémáik orvoslásában.

Goethe-Institut Budapest, Programmassistentin
e-mail: sarossi[a]budapest[pont]goethe[pont]org
Telefon: +36 1 3 74 40 74
Telefax: +36 1 3 74 40 80
Adresse: H-1092 Budapest, Ráday u. 58.
Leitseite: http://www.goethe.de/budapest

Mindent a Createurope-ról a HazaiDivat.hu portálon


Írta: MZ , Dátum: 2008-06-09






ALMAF