Április 18-án kezdődik a Budapest Fashion Week 2007 TavaszNyár


Negyedszerre is három nap a divat jegyében

Budapest Fashion WeekA Mayer Balázs Kenguru szervezte eseményen, április 18-20. között 18 tervező mutatja be 2007 tavasz/nyári kollekcióját az Ybl Palota Kristálytermében. Ott lesz a 2006. őszén már bemutatkozott, nyakkendőkön edzett fantáziájú Orosz Réka, Földi Klára meseszép ékszerei pedig újra Varga Györgyi kreációit színesítik majd. A „nagy öregek” közt Herczeg Zoltán és a házigazda, Kenguru is kifutóra lép, a rockabilly szerelmesei pedig a legújabban Lilu-t öltöztető, halálfejekkel operáló Ágoston Stefánia (Ticci) munkáit mustrálhatják.



Az Ybl Palota ismét tárt kapukkal fogad

A háromnapos divatrendezvénynek otthont adó, neoreneszánsz stílusban épült Ybl Palota minden nap 19.00 órakor nyitja meg kapuit az érdeklődök előtt. A történelmi épület már önmagában, páratlan építészeti szépségénél fogva is pozitív, inspiráló hangulatot teremt, amit az esemény során fellépő fiatal vagy már neves divattervezők legújabb kollekcióikkal csak fokozni tudnak.

Ősszel a Megasztár első szériájából ismert Kandech Evelyn és a Hudini után legnagyobb szabaduló művésznek kikiáltott David Merlini produkciója színesítették a programot, hogy tavasszal kikkel, milyen bűvészmutatványokkal rukkolnak elő a szervezők, egyelőre mély titok övezi. Unatkozni azonban biztos nem fogunk, Váradi&Noam, Gere Márta Georgina és Aradi Katta neve mellett, hogy csak szemezgessünk a széles kínálatból, a ruháinak jellegzetes színkombinációiról és szabásvonalairól elhíresült házigazda és szervező, Kenguru személye is garancia az izgalmakra.

A goa filozófiájának jegyében alkotó Mayer Balázsról talán kevesen tudják, a kreációit díszítő, elmaradhatatlan KENGURU logó is egy zimankós, New York-i, téli éjszakán pattant ki fejéből. Polóminták készítésével kezdte, mára kedvelt divattervező, aki tudja, sosem szabad feladni. Ne tegyük mi sem! Ha eddig nem kísérleteztünk volna, nosza rajta, kóstoljunk csak bele a hazai divatéletbe, amire mindjárt kitűnő alkalommal is szolgál a Budapest Fashion Week 2007 Tavasz/Nyár.


Írta: MZ , Dátum: 2007-04-17






ALMAF