Bú Györgyi

A Természetes selyem, színek és formák című kiállításon jártunk

Bú Györgyi és Smagina Natália alkotásaBú Györgyi és Örményi Smagina Natalja - az elválaszthatatlanok

Kézzel festett egyedi ruhák, két elvarázsoló személyiségű művésznőnő, - Bú Györgyi  festőművész, selyemfestő és Örményi Smagina Natalja, divattervező - magyarul beszélő orosz műértők és egy családias hangulatot biztosító közönség. Ez jellemezte a 2007. március 13-tól 23-ig tartó, "Természetes selyem, színek és formák" című kiállítás megnyitóját. Az elegáns, lenyűgöző ruhadarabok és gondolatindító képek ma utoljára biztosítanak meleg hangulatot az Andrássy út 120. szám alatti Orosz Kulturális Intézet egyébként hideg, fehérre meszelt műtermében.


Természetes selyem, színek és formák címmel kiállítás nyílik

Természetes selyem, színek és formákOroszország házhoz jön?

Természetes selyem, színek és formák címmel március 13-án, 18.00-kor nyílik kiállítás a budapesti Orosz Kulturális Központban. A tárlaton Örményi Smagina Natalja, divattervező egyedi készítésű ruháit és Bú Györgyi, festőművész, selyemfestő kézzel festett alkotásait tekinthetik meg az érdeklődők. 2007 az orosz nyelv éve. Isten ments, hogy bárkit is arra buzdítsunk, nosza fizessen be egy méregdrága tanfolyamra, aztán meg hasaljon neki, bújja látástól-vakulásig a nyelvkönyveket. Ha valakinek nincs különösebb kedve hozzá, kivételesen nem erőltetjük a tanulást, a szótárfüzetet biflázó-magoló időszaknak vége. No nem az „alszom és ragad rám” relaxációs módszerét találtuk ki, nem fedeztük fel újra a spanyol viaszt sem, egyszerűen valami jobbat, szórakoztatóbbat kínálunk.

Természetes selyem, színek és formák Ha Oroszország nem is jön mindjárt házhoz, attól mi még felkerekedhetünk, no nem Szentpétervár lesz a végállomás, elég, ha március 13-án, kedden 18 órakor ellátogatunk a Budapest V. kerület, Andrássy út 120. alatt található Orosz Kulturális Központba.

ALMAF