tombol a bikiniszezon

A viccet félretéve, a Cosmopolitan idei bikinishowjának igazi meglepetését, a felvonuló (és megjelent) celebeken túl, számomra a csodaszép barnaság, Ebergényi Réka feltűnése jelentette


Ha a Cosmo show idején még nem is, most a gatyarohasztó hőségben aztán tényleg tombol a bikiniszezon. Aki a shown is felvonult kékben, fehérben, urambocsá lilában játszó szexi darabokat ölti magára a strandon, tegeparton, etc.(a lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen) már biztos tapasztalta a falatnyi csodák üdvözítő hatását. (Ha csak nem saját, jól szeparált kertjében, világtól elzárt úszómedencéjében csobban a kékséges habok közé...)

A viccet félretéve, a Cosmopolitan idei bikinishowjának igazi meglepetését, a felvonuló (és megjelent) celebeken túl, számomra a csodaszép barnaság, Ebergényi Réka feltűnése jelentette, aki ugyan vérbeli bombázó és világszerte elismert modell, mégiscsak egy egyberészest mutathatott be a bikinibemutató során. Mi tagadás, őt tényleg elnéztem volna még egy darabig. (Még mondják, hogy nő nőnek farkasa!). Réka szépségén túl, kedvessége és lenyügöző mosolya az, amivel "megveszi" az embereket, valami természetes bájat érzek mögötte, a szépsége tényleg belülről (is) fakad, sugárzik.

Örülök, hogy Szabó Patríciáék idén őt is bevetették. A vizes koncepció sem volt ötletnélküli. És, hogy a show jövőre még hatásosabb, még élménydúsabb legyen, ezúttal sem tehetek mást, minthogy jó breanstormingot és persze kitartó munkát kívánjak a szervezőknek.


Írta: MZ , Dátum: 2008-07-12


ALMAF