Tokió expressz

Ami a showt illeti, a Tokió feeling tényleg végig rendben van, még a büféasztal kínálata is remekül illeszkedik a sorba.


Csak a fantázia szabja meg, kinek mi jut eszébe a japán fővárosról. Nekem most Tony Parsons Man and boy című regénye (yes, épp angolul olvasom), másnak más.Egy biztos, az Árkádosoknak a Kill Bill, Uma Thurman, gésák minden mennyiségben, a nélkülözhetetlen Arany Sárkány, kard és harcművészek, and so on, and so on...

Ha a bevásárlóközpontban immáron 8. alkalommal megrendezésre került divatbemutatót a Mammutban látottakhoz mérném, mondanom sem kell, az Árkád vinné el a pálmát, köszönhetően Seres Éva koreográfiáinak, Sipos Zita autentikus make-upjainak, no és persze Karika Zsolt és Rózsa Erzsi fantasztikus látványfrizuráinak. No meg a modelleknek és a felvonuló, japánra hangszerelt összeállításoknak.

Ami a showt illeti, a Tokió feeling tényleg végig rendben van, még a büféasztal kínálata is remekül illeszkedik a sorba. Nem lóg ki a sárkányláb sehol. Hogy mi lesz, hová utazhatunk majd kilencedszer? Egyelőre meglepetés, de hiszem, csalódni akkor sem fogunk.


Írta: MZ , Dátum: 2008-07-11


ALMAF