Písz

Ez alkalommal persze nem a férfias, dagadó muszklik, kigyúrt tricepszek és bicepszek andalító látványának adóztunk, sokkal inkább a mély dekoltázsokénak és kockás hasakénak


Nem, nem a világbékéről lesz szó, áttételesen is csupán a békéről, egész pontosan A Békéről. A Radisson Sas Béke Hotelről, ahol jó néhány éve még mindannyiunk Rockyja, újjáélesztett Rambója, alias izomherceg Sylvester Stallone is álomra hajtotta fejét.Ez alkalommal persze nem a férfias, dagadó muszklik, kigyúrt tricepszek és bicepszek andalító látványának adóztunk, sokkal inkább a mély dekoltázsokénak és kockás hasakénak. A Fehérnemű A-tól Z-ig keretében az impozáns hotel Shakespeare termében ugyanis a Felina, Rösch, Fiore cégek mutatták be legújabb alsóneműiket, minőségi harisnyáikat a meseszép modelleken.

Az elragadó rózsaszín és barna, lila és zöld csipkével gazdagon díszített, aprócska kétrészeseken túl, a legnagyobb meglepetést számomra az extra csipőnadrág jelentette, mely nemcsak a hasat, de a gyomorrészt is képes korrigálni majd nyakunkig érő gumijával. No persze ne valami tundrabugyira gondoljunk, még Bridget Jones "bundanacija" is elég messze fekszik a valóságtól, a csípőnadrág ugyan mindent korrigál és takar, amit csak kell, mégis ízlésesen teszi. Tényleg a magasderekú 50-es, 60-as éveket idéző, mostanság igencsak trendi farmernacikra hajaz, melyek épp formabontó alakjukkal koncentrálják magukra a figyelmet. No persze tény, hogy egy nő mindig a saját örömére öltözik, de adott esetben azért kíváncsi lennék az urak véleményére is, ők vajon, mit szólnának hozzá, ha kedvesük egy ilyen "méretes" darabban feszítene?

Azt hiszem, részükről jobban festene a dolog, ha az Istárt, Seherezádét egyként idéző fátyolos darabban adnánk elő, némi kis hastáncos korreográfiát biggyesztve alkalmi fehérneműbemutatónkhoz, ahogy azt Sarnyai Eszterék tették a fináléban. Mi tagadás, irigykedve néztem, lestem őket, én, akinek még egy fürdőruha-, nemhogy fehérneművásárlás is lázas kínokat szokott okozni. Ha az alsó passzol, a felsőrész biztos nem, persze tudom, a hiba az én "készülékemben" van. De kés alá azért nem feküdnék a probléma megoldásának érdekében... Inkább a csipkés, tüzes alsóneműkben domborítást hagyom az illetékesekre, azokra, akiken minden izgató darab tökéletesen mutat. Így talán, örökre letéve a "trónbitorlásról", nyugodt lelkiismerettel, még a fennebb emlegetett világbéke érdekében is teszek/tettem/tehetek valamit.


Írta: MZ , Dátum: 2008-02-17


ALMAF