A Fashion World Offline 2007 divattervezőverseny döntőseinek ruhatervei

Divatportálunk ígéretéhez híven ezennel bemutatjuk a Fashion World Offline 2007 döntőseinek pályamunkáit


Álomból valóság

Fashion World Offline 2007 döntőseiDivatportálunk ígéretéhez híven ezennel bemutatjuk a Fashion World Offline 2007 döntőseinek pályamunkáit, azokat a ruhaterveket, melyekkel meggyőzték a Pálffy Szilvia, tanár-divattervező elnökölte zsűrit arról, hogy ők a legérdemesebbek részt venni a novemberre, a Budapest Sportarénába tervezett döntőn. A tehetségek közt akadnak professzionális divattervezők és amatőr ruhazsonglőrök is - a verseny kiírása ugyanis megengedte ezt -, a közös bennük, hogy a divatportálunkon megtekinthető kollekcióterveiket a Fashion World Offline szervezőinek támogatásával elkészíthetik.



A Fashion World Offline 2007 döntőseinek ruhatervei

Argay Nóra
Bicsérdi Ágnes
Csuzdi Judit
Dluhopolszky Dóra
Dusha Iringó
Földi Kinga
Jelena Kepic
Lengyel Zsuzsanna
Lizenbold Éva
Martin Krisztina
Mázló Lajos
Pál Anikó Orsolya
Pozsgai Krisztina
Randjelovic Hajnalka
Sánta László
Tóth Tamara
Vékony Veronika

Szavazz!

A HazaiDivat.hu, mint a Fashion World Offline divattervezőverseny médiatámogatója különdíjat ajánlott fel annak a divattervezőnek, akit Te, kedves Olvasónk erre a legméltóbbnak találsz.

Az a döntős dizájner, aki a HazaiDivat.hu különdíját kapja majd a 2007. novemberi döntőn, Magyarország legnézettebb divatportálján promótálhatja magát. Konkrétabban: megjelentetheti divatportálunk 'Fotókban elmesélve' rovatában kollekció-fotósorozatát, valamint a 'Karriertörténetek, cégmesék' rovatunkba vele készülő portréinterjú keretében bemutathatja eddigi szakmai életútját és a divatba vetett álmait.

Szerinted ki legyen a HazaiDivat.hu kedvenc tervezője a Fashion World Offline 2007 döntősei közül? Szavazz!

A versenyről

A Fashion World Offline divattervezőverseny célja, hogy lehetőséget adjon a kezdő divattervező tehetségeknek zsenijük bemutatására. A 2007-es döntőt a szervezők ezév novemberére, a Budapest Sportarénába hirdetik.

A pályázóknak 10-12 db színes, A/4-es tervrajzzal, technikai leírással, valamint kollekciójuknak címet adva, és kategóriáját megjelölve kellett jelentkezniük haute couture, pret-a-porter vagy avantgard stílusú öltözetekkel. A többször eltólt jelentkezési határidő végül 2007. június 12.-ében állapodott meg.

A jelenetkezésnek csak alsó korhatára volt: a betöltött 18. életév.

A jelentkezés komolyságát nevezési díjjal kellett bizonyítani, amely egyéni nevezés esetén 15 000 Ft, tervezői csoportok (3 fő) valamint iskolák számára pedig 10 000 Ft/fő volt.

A pályáztatott kollekció állhatott női, férfi vagy vegyes modellekből, és a tervezőknek a három témakör közül az egyiket kellett feldolgozniuk: Divat és építészet; Emberi tulajdonságok; Az évszakok változásai.

A Fashion World Offline 2007 tervezett további menetrendje

2007. október 20-ig legyártásra kerülnek a kollekciók (tervezőnként 10-12 öltözet), melyhez a verseny rendezője biztosítja a szakmai konzultációt, a szabászt, valamint az alapanyagot.

2007. október 25-én a versenyzők bemutatják az elkészült kollekciókat a zsűrinek, melynek elnöke Pálffy Szilvia, tanár-divattervező.

2007. novemberében (a pontos dátum még szervezés alatt) lezajlik a Magyarországi döntő a Budapest Sportarénában.
A kiosztásra kerülő díjak

I. díj: 2 000 000 Ft + részvét a nemzetközi döntőn
II. díj: 1 000 000 Ft
III. díj: 500 000 Ft

A 2007. novemberi döntő után a versenyzők kollekcióit bemutató kiállításnak a budapesti Petőfi Csarnok ad otthont.

Forrás: Fashion World Offline

A Fashion World Offline 2007 döntőseinek ruhatervei


Írta:
Darnyik Szilvia , Dátum: 2007-08-30






ALMAF