2003 tavasz-nyár

Náray Tamás 2003 TavaszNyár szalonbemutató (július 3.)

Náray Tamás 2003Párizs Pesten

Náray Tamás az Ybl Palota földszintjén lévő Náray Szalon szőnyegén vonultatta fel franciás eleganciájú, 2003 Tavasz/Nyári kollekciójának darabjait. A meghívottak közt olyan hírességek sorakoztak, mint Szulák Andrea, énekesnő-műsorvezető, vagy Kruppa Judit, a Magyarország szépe 1985 II. helyezettje, a későbbi  Skála áruház háziasszony, aki valaha maga is Náray kifutóján lépdelt. De most - többek közt - Epres Panni, Kátai-Pál Edina és Cseh Myra vonultak helyette mályvában, bézsben, pisztáciazöldben, aranyban. és persze a Náray Tamásnál elmaradhatatlan fekete-fehérben, hol míderben, hol kiskosztümben, de általában a '60-as éveket idéző kendőkkel a fejükön.


Kékedi Kata 2003 TavaszNyár divatbemutató

Kékedi Kata 2003Keleti Kényelem

Langyos tavaszi este, pénteki zsúfoltság a budapesti Nagyörúton. Az exkluzív kávézóban, melyet  Kékedi Kata első bemutatójának színhelyéül szemelt ki, már alig van ülőhely, pedig az esemény csak fél óra múlva veszi kezdetét. Kata a 'Vad-Kelet', Miskolc szülötte, és a budapesti Iparművészeti Egyetemen megszerzett tudását 2003. május 20-án tárja előszőr széles publikum elé. És ha már Kelet-Magyarország, miért ne menjünk még Keletebbre? Kékedi Kata egészen a hastáncosnők, muszlinfátylak, aranyosan csillogó kelmék birodalmáíg röpíti a körúti közönséget. Bekukkantok a színfalak mögé. A lányok tenyérnyi helyen várják az entrée-t, izgatottság moraja telíti be az öltözőt. Bármerre nézek, fekete hajú, sötét szemű szépségek – egy erre tévedő szultán nyilván otthon érezné magát.


Szezon


Toni&Guy 2003 hajshow Budapesten (április 2.)

A show és ami mögötte van

Toni And Guy 2003

Hurrá, hétvége! A vadiúj autómmal és a nem annyira vadiúj (de annál vadítóbb) pasimmal céltudatosan haladunk az ország egyik csendes szegletébe. A napsütés verőfényes, a hangulatunk nemkevésbé. 'Csak még beugrom ide. Nem lesz több tíz percnél.' - pattanok ki a járgányból és azzal a lendülettel máris a Schwarzkopf székház felé veszem az irányt. Belépve a körpanorámás hallba kétszázfős lányseregbe botlom.





ALMAF